Sztárok

Villantott a csontsovány Katie Holmes – fotó

Túl soványnak tartja a külföldi média Katie Holmest, aki Tom Cruise ügyvédei szerint mindent megtesz, hogy a média most vele foglalkozzon.

Katie Holmes valóban sokkal jobban néz ki most, hogy elindította a válópert, de a külföldi lapok szerint még mindig túlságosan vékony. Katie nem zárkózott be új New York-i lakásába, minden nap kislányával járják a várost, vásárolnak, fagyiznak. Új testőrei gyűrűjében még arra is képes, hogy mosolyogjon a fotósokra. De már nemcsak a válása vagy a külseje a téma, hanem éppen az is, hogy otthon felejtette a melltartóját, és sikeresen villantott csütörtökön délután.
Eközben Tom Cruise ügyvédei úgy nyilatkoztak: Katie mindent elkövet, hogy pozitív színben tüntesse fel magát a média előtt, miközben eltiltja hatéves lányát az apjától. „Nem nyilatkozunk a válásról, mert Tom nem az az ember, aki ezekről beszélne. Egyszerűen csak szomorú, hogy ez történik a családjával” – mondta a színész egyik ügyvédje egy rádió hírműsorában.

Villantott a csontsovány Katie Holmes - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top