Sztárok

Hazugságvizsgálatra küldik Anettkát

A 19 milliós örökségért harcoló mostohalányának állítólag bizonyítéka van arról, hogy hamis az aláírás apja végrendeletén. Ügyvédjével hazugságvizsgálatra küldené az egykori műsorvezetőt - írja a Blikk.

Hazugságvizsgálatra küldik AnettkátForgács Eperke nem nyugszik bele, hogy lemaradt apja, a 2008-ban elhunyt Forgács Rezső 19 milliós örökségéről. Megtámadta a végrendeletet, amely mostohaanyjának, Anettkának ítél minden ingóságot és ingatlant. A 20 éves lány feljelentést tett a rendőrségen ismeretlen tettes ellen okirat-hamisítás és csalás alapos gyanúja miatt. A nyomozás már zajlik, ráadásul Eperkének újabb bizonyítéka van. Egy orvosi szakvélemény szerint ugyanis az 50 éves férfi akkor már magatehetetlen volt, már képtelen volt már mozgatni a karját, amikor aláírta a végrendeletét. Eperke és ügyvédje már kérvényezte az érintettek – Anettka és Terry Black, a végrendelet tanúja – hazugságvizsgálatát. Sőt az egykori tévés mostohalánya írásmintákkal is bizonyítani akarja, hogy azoktól teljesen elüt a végrendeleten szereplő aláírás. Mint Anettka ügyvédje elmondta, az asszonyt egyelőre nem értesítették, hogy bármilyen eljárásban érintette lenne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top