Sztárok

Védd magad a hideg ellen az F&F új kollekciójának darabjaival

Az F&F legújabb kollekciójának megtekintése után garantáltan kedvet kap mindenki egy kis ruhatárfrissítésre.

Ebben az évszakban a kabátokra fókuszálunk mindannyian. A szezon trendjeinek megfelelően az F&F téli kollekciójában is megtalálható az 5 fő irányvonal: a nőiesen bájos, térdig érő Dolly kabát, a military stílust képviselő földszínű és khaki darabok, a téli hideg ellen garantáltan védelmet nyújtó steppelt kabátok, a színes, rövid, valamint az idén kihagyhatatlan mintás kabátok.

Mi sem állhatna élesebb ellentétben a nyár játékos pasztellszíneivel, mint a téli szezon gótikus sötétje. Bőrrel és csipkével, csillogóan selymes anyagokkal újra hódít az igéző fekete. Erős viktoriánus hatást mutatnak a strukturált sziluettek és a kifinomult kiegészítők. Személyes stílustól függetlenül most az elegancia van napirenden!

A farmerek is varázslatos változáson estek át: a metálfényű és mintás nadrágokban hétvégén is stílusosan lazíthatsz. Vigyünk színt a téli palettába a lila és a bordó megannyi árnyalatával!

Védd magad a hideg ellen az F&F új kollekciójának darabjaival

A férfiak ősszel klasszikus szövetekbe burkolóznak: hódít a bélelt kabáttal vagy katonai dzsekivel ajánlott gyapjú és kordbársony. Melegen ajánljuk minden úriembernek!
A gyerekruháknál a kényelem és a strapabíró anyag a legfontosabb.

Ismerjétek meg a szezon valamennyi divatos ruhadarabját az új online magazinunkból, mely októbertől elérhető az F&F honlapján, valamint nézzétek meg legújabb tévéreklámunkat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top