Sztárok

13 év után újra sírni tudott Zámbó Krisztián

Keresztes Ildikó döntésétől, miszerint viszi magával az élő show-ba, zokogni kezdett Jimmy fia. Az énekes állítja, apja halála óta nem sírt, mert akkoriban annyit zokogott, hogy nem maradt már könnye – írja a Blikk.

13 év után újra sírni tudott Zámbó KrisztiánKeresztes Ildikó olyat hozott ki Zámbó Krisztiánból, amit már sok-sok éve senki sem. Az X-Faktor mentora miatt ugyanis könnyekben tört ki a 32 éves énekes, amikor kiderült, hogy bekerült a legjobb 12 versenyző közé annak ellenére, hogy korábban egyszer összeomlott a színpadon. Arcát a kezébe temetve zokogott mentorának Jimmy fia, aki 13 éve sírt utoljára. Krisztián elmondása szerint apja halála után hónapokig sokat sírt, nehéz volt feldolgoznia, ami történt. „Aztán azt vettem észre, annyit sírtam, hogy elapadtak a könnyeim. Egy idő után már bármi történt, nem jött ki egyetlen könnycsepp sem” – vallotta be az énekes, aki az utolsó pillanatig azt hitte, haza kell mennie. „Nem tudom megmondani, fogok-e még sírni a verseny során (…) érzékeny ember vagyok. Igyekszem ezt mások elől elrejteni, de ez most jólesett, hálás vagyok érte Ildikónak” – jelentette ki Krisztián, aki miatt az Amerikában élő édesanyja is hazarepült.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top