Sztárok

Nem tartotta be a szavát Zámbó Krisztián

Az x-faktoros énekes hiába ígérte meg, hogy feladja a versenyt, ha rosszul teljesít, azóta sem hozta a formáját. Zámbó Jimmy fia másokat hibáztat gyenge szerepléséért, míg a Király testvére azt állítja, csupán féltékenyek rá a többiek.

Zámbó Krisztián még az első élő show után megígérte, hogy távozik a műsorból, ha rosszul énekel. Ám úgy tűnik, megfeledkezett az első x-faktoros szereplése után tett fogadalmáról, hiszen immár a harmadik adásban okoz csalódást a rajongóknak. A sok megalázó kritika ellenére sem hagyott fel az énekléssel, sőt megpróbálja másokra hárítani a felelősséget. A Bors szerint a 32 éves énekes azzal mentegetőzött a Facebookon, hogy nem olyan dalokat kap, amiket szeret, és ebbe bele fog őrülni. Zámbó Jimmy testvére, Marietta viszont úgy látja, szakmai féltékenység az oka annak, hogy mindig Krisztián kapja a rossz kritikákat. „Tőle sokkal rosszabb énekesek is vannak a mezőnyben. (…) Ő egy csoda hang, persze van még javítanivalója” – fogalmazott a Blikknek.

Nem tartotta be a szavát Zámbó Krisztián

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top