Sztárok

Oláh Gergőnek mindene rámegy az X-Faktorra?

Közmunkából nem lehet megtakarítani, a család viszont csak úgy tud találkozni Oláh Gergővel, ha súlyos ezreket költenek az utazásra. Gergőéknek a verseny komoly anyagi áldozattal jár.

Oláh Gergőnek mindene rámegy az X-Faktorra?Oláh Gergőéknél nem futott túl jól a szekér, a fiú a verseny előtt közmunkából próbálta eltartani a családját, most pedig szinte erőn felül próbálják megoldani, hogy találkozni tudjon a családdal. Gergő rengeteget vívódik emiatt, az utazás ugyanis nagyon sokba kerül. „Kiszámíthatatlan, hogy egy héten hányszor tudnak jönni” – mondta a versenyző a Blikknek, és elmesélte, hogy bár a két gyerekkel együtt utazni már nehéz, azért felesége minden szombaton eljön az újabb döntőre, akár nélkülük is. Gergő, aki a nyereményből legszívesebben vastelepet nyitna, azt mondja, számítottak erre a nehézségre, és már az X-Faktor előtt felkészültek rá, hogy ez komoly anyagi áldozatokkal jár majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top