Sztárok

Ismét férfi nyerheti az X-Faktort

Magasan esélyes Oláh Gergő, neki a legnagyobb a rajongótábora. Az énekes is bízik a győzelemben, a nyereményét elsőként a lakásproblémáinak a megoldására fordítaná – írja a Bors.

Számos jel arra utal, hogy idén is férfi lehet az X-Faktor győztese. Nagy esélyesnek tartják az élő show-kban eddig hibátlanul teljesített Oláh Gergőt. A nős, kétgyermekes énekes már elhiszi, hogy ő fog nyerni, szokatlan magabiztossággal üzent rajongóinak a Facebookon. Mint írta: „El sem hiszem, hogy már csak két élő adás választ el a győzelemtől.” Elmondása szerint, ha megnyerné a versenyt, az lenne a legsürgetőbb dolga, hogy valahogy saját lakáshoz jusson. Gergővel ellentétben Antal Timi retteg a kieséstől, ám – mint mondja – nem élné meg kudarcként. Az RTL-es műsorvezetővel kavaró Csobot Adél a múlt héten párbajozott, ebből pedig – a bulvárlap szerint – az adódik, hogy a döntősök közül őt támogatja a legkevesebb rajongó.

Ismét férfi nyerheti az X-Faktort

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top