Sztárok

Szakított kedvesével Zámbó Krisztián

Az énekes x-faktoros kudarca válságba sodorta a szerelmüket. Jimmy fia szerint ez csak átmeneti mosolyszünet, s reméli, nem végleges a búcsú – írja a Blikk.

Zámbó Krisztián szakmai kudarca a jelek szerint ráment a párkapcsolatára. Barátnője, Zsuzsi, a 21 éves zumbaoktató – aki olykor kikészült kedvese x-faktoros szereplésétől – a napokban kiírt a legismertebb közösségi portálon található oldalára néhány szomorú bejegyzést, rosszkedvet sugalló idézetet. Amikor rákérdeztek a barátai, hogy szakítottak-e párjával, bevallotta, hogy igen, majd a bejegyzést villámgyorsan törölte. A bulvárlap úgy tudja, nem ez az első törés a szerelmesek életében. Eddig amolyan se veled, se nélküled kapcsolatban voltak, ugyanis alapvető kérdésekben nem tudnak megállapodni. Mint a Blikk megtudta, az elmúlt hetek megviselték Zámbó Krisztiánt, és ez okozhatta a párkapcsolati válságot. A 32 éves énekes elismerte, hogy tényleg különmentek, de mint állítja, minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, s ez csupán egy kis mosolyszünet.

Szakított kedvesével Zámbó Krisztián

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top