Sztárok

Hatalmas pofont kapott Keresztes

A mulatóskirály Zámbó Krisztián mentorát, Keresztes Ildikót hibáztatja. Úgy véli, a dalválasztások miatt bukott el Jimmy fia, aki akár meg is nyerhette volna a tehetségkutatót – írja a Blikk.
keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Fásy Ádám szerint Zámbó Krisztián csakis a mentora, Keresztes Ildikó hibája miatt esett ki az X-Faktorból. Ha ugyanis jobb dalokat kap, megnyerhette volna a tehetségkutatót. „A párbajban és a válogatáson is bebizonyította, hogy ha azt a számot énekli, amit szeret, azaz az édesapja dalait, akkor magas színvonalon teljesít” – jelentette ki a mulatóskirály, aki nagyon jó énekesnek tartja Krisztiánt. Mint mondja, eddig több mint 40 rendezvényen lépett fel közösen az apja örökségéből élő énekessel, és az X-Faktor kiesője minden alkalommal hatalmas bulit csinált, a közönség pedig imádta őt. „Meg kell találni a stílusát és azt a dalt, amit a legjobban tud énekelni, és akkor nincs az az X-Faktor-győztes Magyarországon, aki leénekelné őt” – vélekedik a ZeneExpressz atyja.

Fásy: Megnyerhette volna Zámbó Krisztián

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top