Sztárok

A legnagyobb X-faktoros balhék, titkok és meglepetések

Novemberben X-Faktor-lázban égett az egész ország. Egyre több versenyzőről derültek ki olyan titkok, amelyekre senki nem számított. Éves bulvárkrónikánk utolsó előtti részéhez érkeztünk.

18-as karikás művészfilmben az RTL Klub felfedezettje


A legnagyobb X-faktoros balhék, titkok és meglepetésekSzabó Dávidról azt már eddig is tudtuk, hogy színészként élte mindennapjait az RTL Klub műsora előtt, arra azonban nem számított senki, hogy a Férfiakt című művészfilmben nemcsak egy nővel, hanem férfival is intim viszonyba gabalyodik. Az idei X-Faktor negyedik helyezettjét a legkevésbé sem zavarja a film, sőt büszke rá, hiszen az volt élete első filmje. „Nekem fantasztikus jó élmény volt. Nagyon régen volt, és szerettem csinálni. Életem első filmje volt, (…) nem gondolom, hogy kihatott az X-faktoros teljesítményemre” – kommentálta a 27 éves énekes, aki még bizonytalan a jövőjét illetően, hiszen nem tudja, hogy a színházat és az X-Faktorban elkezdődött énekesi karrierjét hogyan tudja majd összeegyeztetni. „Mostanában derül majd ki, hogy milyen irányban induljak el, hogy mi a teendő, utána leülök, és megbeszélem a színházzal, hogyan működjön a közös munka” – nyilatkozta Dávid.

Zámbó Krisztiánról, az RTL Klub legmegosztóbb személyiségéről kiderült a titok

A legnagyobb X-faktoros balhék, titkok és meglepetésekAz After X című műsorban Istenes Bence folyamatosan arról faggatta az akkor még versenyben lévő Zámbó Krisztiánt, hogy mivel tudja felidegesíteni Stone-t és Szabó Dávidot. Stone attól volt kiakadva, hogy Krisztián éjjel-nappal az éppen aktuális heti számát gyakorolja, amiért már ők is kívülről fújják az adott dalt. Most azonban lebukott Krisztián, ugyanis nem a többiekkel együtt élt az X-Faktor-házban, hanem egy XIII. kerületi lakásban töltötte mindennapjait a barátnőjével. Az egyik ottani szomszéd így nyilatkozott: Azt még nem sikerült kiderítenünk, hogy mi lesz a szombati produkciója, mert nem felismerhető, ahogy énekel.” Schiwert-Takács László, a műsor főszerkesztője elmondta, hogy az X-Faktor-házban faló tartózkodás csak egy lehetőség a versenyzőknek, egyáltalán nem kötelező.

Az X-Faktor versenyzője megkérte kedvese kezét

A legnagyobb X-faktoros balhék, titkok és meglepetésekAmikor kiderült, hogy Fehér Zoltán is a 12 döntős egyike, mindenki azon kezdett el gondolkozni, hogy a saját neméhez vonzódik-e vagy sem. Az egyik adásban viszont milliók szeme láttára kérte meg kedvese kezét az énekes. A polgári szertartást már évekkel ezelőtt megtartották, de eddig még a templomi esküvőre nem kerülhetett sor. Zoltán és felesége, Klaudia hatalmas titokban tartották meg az esküvőt, a budafoki református templomban, szűk családi körben. A lagzira ugyan nem került sor, de annyit elárultak, hogy fergeteges bulit terveznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top