Sztárok

Malek után Keresztes is kilép az X-Faktorból?

Keresztes Ildikó és Geszti Péter sem tud egyértelmű választ adni arra, hogy folytatnák-e a mentorkodást az X-Faktor következő szériájában.

Malek Miklós már bejelentette, hogy az idei év volt az utolsó, amit az X-Faktorban mentorként eltöltött, de Geszti Péter és Keresztes Ildikó fejében is megfordult, hogy befejezi a zsűrizést. „A fináléban ott álltunk a LED-fal mögött, és akkor mondta Miki, hogy na jól van, srácok, itt ma befejeztem – meséli Geszti. –  Akkor gondolkoztam el, hogy a következőt elvállaljam-e.” Oláh Gergő mentora viszont még nem tud egyértelműen a búcsúzásra sem voksolni, mert szívesen gondol arra, hogy mennyi tehetséges ember van még, akivel lehet egy jó találkozása. Keresztes Ildikó, aki már korábban is felkészült a munkanélküliségre, szintén hezitál. „Én nagyon szeretem ezt a műsort és ezt a közeget. Nagyon hiányoznának” – mondja. De hozzátette, hogy kicsit elfáradt, és majdnem minden évben megfordult már a fejében, hogy befejezi a mentorkodást. A csapatból egyedül Nagy Feró jelentette ki egyértelműen, hogy szívesen folytatná, és hogy biztosan vállalná az újabb felkérést.

Keresztes Ildikó is kilép az X-Faktorból?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top