Sztárok

Távozik az X-faktorból Keresztes?

Az X-Faktor mentora nincs hozzászokva, hogy a tehetségkutató végjátékára nem marad versenyzője. Nem pont arra számított, hogy Stone lesz az egyetlen versenyzője, mindenesetre tudja, nem lehet mindig győzni – írja a Blikk.

Keresztes Ildikó felkészült a munkanélküliségre: a szombat esti élő show-ban derül ki, hogy marad-e mentoráltja vagy sem. Az egyetlen női mentor nincsen hozzászokva ahhoz, hogy az X-Faktor végjátékában már ne legyenek versenyzői. Idén azonban nem sikerült olyan erős embereket maga mellé állítania, mint az előző szériákban. A legutóbbi fordulóban ugyancsak az ő mentoráltja, Zámbó Krisztián esett ki. A 48 éves énekesnőnek egyetlen mentsvára maradt, Stone, ám az ő helyzete sem rózsás, hiszen már háromszor párbajozott. Mint mondja, nem tudja, hogy fel lehet-e készülni arra, hogy kiesik az utolsó versenyben maradt mentoráltja is, de muszáj. „Nagyon jó érzés a dobogón állni, és maximalista őrült vagyok, de tudom, hogy nem lehet mindig így” – árulta el a Jimmy fia miatt megfenyegetett Keresztes. Elmondása szerint tudja, sokáig már nem számíthat arra, hogy Stone az X-Faktor színpadán énekelhet, mert könnyen lehet, hogy nem marad már hosszú ideig.

Könnyen munkanélküli lehet Keresztes Ildikó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top