Sztárok

Különköltözött házastársától II. Erzsébet unokája

Aggódnak a britek kedvencük, az olimpiai ezüstérmes Zara Phillips házasságáért! II. Erzsébet unokája egy közleményben tudatta, hogy visszaköltözik a szülői házba.

Különköltözött házastársától II. Erzsébet unokájaZara az édesanyjához, Anna hercegnőhöz költözött a Gatcombe Parkba, abba a vidéki kúriába, ahol gyermekkorát töltötte. Gyorsan megindult a pletyka, hogy Zara és férje, a rögbisztár Mike Tindall között megromlott a kapcsolat, ezért bútorozott vissza a fiatal asszonyka az édesanyjához.

A lovassportokban jeleskedő Zara egyelőre cáfol, és azt mondja, hogy a lovai miatt költözik vissza Gatcombe Parkba, elmondása szerint hamarosan férje is követi majd. „Édesanyám birtokán van a 13 lovam, ott edzek és nagyon kényelmetlen volt az otthonunk és Gatcombe Park közötti ingázás. Anyunál, bár ott él a bátyám a feleségével és két gyermekükkel, bőven jut hely nekünk is! Mike egyelőre valóban nem költözött vissza velem, még árulja a házunkat” – mondta II. Erzsébet élsportoló unokája.

Zara és férje, Mike Tindall 2003-ban találkoztak Sydney-ben, a sport hozta össze őket, Mike ugyanis a brit rögbiválogatott kapitánya volt. 2011. július 30-án házasodtak össze Skóciában. Alig pár héttel az esküvő után Mike egy szórakozóhelyen egy csinos lányt ölelgetett, csókolt, majd fenekét markolászva távoztak. Mindezt a biztonsági kamera rögzítette. Ennek fényében érthető, miért pletykálnak újra arról, hogy II. Erzsébet unokájának házassága válságba került.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top