Sztárok

Melengető kényeztetés

A fagyos napokon melegre, nyugalomra, kényeztetésre vágyunk. Ilyenkor élvezzük igazán a termálfürdőt, a szaunákat és a lélekmelegítő masszázsokat. Az energizáló és egészségmegőrző kezelések a meghűlések megelőzésében is segítenek.

Melengető kényeztetés

 

Két nagy gyógymedence, kör alakú pezsgőmedencék, halk vízcsobogás, gyönyörű mozaik csempék – a Magyar Termék Nagydíjjal kitüntetett NaturMed Hotel Carbona római korokat idéző termálfürdője a nyugalom, a gyógyulás és a regenerálódás szentélye.

Melengető kényeztetés A szálloda területén található Rudi forrásból nyert 33-35 Celsius fokos gyógyvizet egyenesen a termálfürdő medencéibe vezetik. Ez a gyógyvíz – bár más forrásból ered – lényegében azonos összetételű, mint magában a Hévízi Gyógytóban található víz.

A gyógyfürdőzés – más balneoterápiás kezelésekkel kombinálva – bizonyítottan enyhülés hoz a mozgásszervi panaszokra, ám a gyógyhatású termálvizek áldásos hatását nem csak kóros állapotokban élvezhetjük! Néhány napos pihenés, a friss levegőn tett kiadós séták száműzik a stresszes gondolatainkat, a termálvíz könnyű melegének varázslatos ereje pedig oldja az görcsös izmainkat. Élvezzük nyugodtan, csendben a testünket körülölelő meleg vizet. Húsz-harminc perc elteltével testünkről itassuk le a gyógyvizet, és pihenjünk le. Olvassunk, sőt nyugodtan szunyókáljunk is egy kicsit.

Az igazi feltöltődés érdekében a lazító pihenést érdemes aktív mozgással kombinálni. A NaturMed Hotel Carbonában számtalan lehetőség közül választhatunk: a csoportos és egyéni tornák mellett vár minket az úszómedence, de kipróbálhatjuk a vízi tornák valamelyikét is. Télen sem kell lemondanunk a szabadlevegőről! Alaposan felöltözve menjünk el egy nagyot sétálni, vagy ismerkedjünk meg az egész testet nagyszerűen átmozgató, de kíméletes nordic walking-gal.  

Melengető kényeztetés

 

Melengető kényeztetésA szaunázás egész évben hatékony segítséget nyújt immunrendszerünk védelmében éppúgy, mint a méregtelenítésben, de hideg időben különösen jól esik a testet-lelket átmelegítő meleg. A NaturMed Hotel Carbonában a két, egymástól elkülönített professzionális szauna részleg – az egyiket fürdőruhában, míg a másikat a nélkül lehet használni – a kényeztető meleget kedvelők legváltozatosabb igényeit is kielégíti. 

Nemigen találunk NaturMed Hotel Carbonánál elkötelezettebb szállodát az egészségmegőrzés, a gyógyítás, az ember és környezete közti harmónia megvalósítása területén.  A csodás gyógyvíz, a kiemelkedő szakmai hátteret adó gyógyászati és wellness részleg a téli időszakban páratlan élményt nyújt. A hotel különleges ajánlata nem csak nevében egy téli álom: a plusz egy éjszaka mellé még egy regeneráló masszázst is ajándékba kapunk.

További információ: www.carbona.hu

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top