Sztárok

Így villantanak a magyar celebek – fotók

Szerencsére a hazai celebeket messze elkerüli a "Britney-átok", vagyis soha nem szállnak ki miniszoknyában bugyi nélkül az autóból. Azért villantásokat, szexis ruháiknak köszönhetően, a magyar hírességek is produkálnak. De sokkal kifinomultabb módon.

Az idei Story-gálán leginkább Sarka Kata estélyije okozott némi „látványosságot”. Hajdú Péter csinos felesége duplázott, ugyanis ruhája nemcsak a mellnél volt mélyen dekoltált, de a lábánál is combig nyitott volt. Kata a „balesetet” mégis a felsőrésznek köszönhette, az éjszaka folyamán ugyanis a ragasztócsík megadta magát, így ruhája többet engedett láttatni a szokásosnál.
A Barátok közt színésznője, Gyebnár Csekka nagyon is ügyelt arra, hogy még véletlenül se kerüljön villantással a címlapokra. De szexis estélyije így is merésznek mondható.

 
Sarka Kata dupla villantása
Sarka Kata dupla villantása
 
Gyebnár Csekka sejtelmes dekoltázsa
Gyebnár Csekka sejtelmes dekoltázsa

 
Két éve már, hogy a hollywoodi dívák  a mélyen dekoltált ruhák helyett inkább a hátizmukat mutogatják. Bálizs Anett is emellett döntött az idei Story-gálán, és milyen jól tette. A Jóban Rosszban színésznője így olyan hírességekhez csatlakozott, mint Heidi Klum vagy Renée Zellweger. Bálizs Anett kolléganője, a szintén Jóban Rosszban-os Végh Judit úgy döntött, hogy lapos hasát mutatja meg az idei Story-partin. Minden elismerésünk a színésznőnek, aki két évvel ezelőtt adott életet kisfiának.

 
Bálizs Anett a hátával hódított
Bálizs Anett a hátával hódított
 
 Végh Judit lapos hasat villantott
Végh Judit lapos hasat villantott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top