Sztárok

Váratlan fordulat az Eurovízión

Váratlan fordulat állt elő az Eurovíziós Dalverseny második elődöntőjében: hármas holtverseny alakult ki a pontozás során.

Váratlan fordulat az EurovíziónA Dal című műsor tegnapi elődöntőjében a meghatározott szabályok szerint folyt a verseny: a zsűri pontozással értékelte a produkciókat, így a pontszámok alapján alakult az előadások sorrendje és az első három biztos továbbjutó személye. Csakhogy váratlan izgalmakat okozott az előállt helyzet: ugyanis a harmadik helyen hármas holtverseny alakult ki Vastag Tomi, Odett és a Byealex nevű fellépők között.

A szabályok értelmében a zsűrinek egy perc állt rendelkezésére, hogy megvitassák, ki jusson tovább harmadik helyezettként az azonos pontszámot kapott előadók közül. „Ez gyilkos helyzet, de magunknak köszönhetjük, hiszen mi pontoztunk. Az ilyen holtverseny mindig nagyon kellemetlen dolog, főleg a versenyzőknek, akik izgulnak” – mondta el döntésük meghozatalakor Philip, mielőtt elárulta, hogy a választásuk Odettre esett.

A zsűri tehát végül Kállay-Saunders Andrást, Gáspár Lacit és Odettet juttatta tovább, a nézők szavazata alapján pedig folytathatja a versenyt Vastag Tamás, Janicsák Veca és Byealex. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top