Sztárok

Ő váltja a TV2 kirúgott sztárját

Növényi Norbert kapta a Bűnök és szerelmek című sorozatban Serif szerepét. K. Istvánt ugyan már kiengedték az előzetesből, ám továbbra is gyanúsított a rablási ügyben – írja a Bors.

Egy napjuk volt a Bűnök és szerelmek készítőinek, hogy kitalálják, ki vegye át a csoportosan elkövetett rablás miatt eljárás alá vont K. István szerepét. Vasárnap már kamerák elé is állt az új Serif, akit ezentúl Növényi Norbert alakít. Az egykori birkózó nem az egyetlen, akivel frissítik a sorozatot. A szappanoperába folyamatosan szivárogna majd be sztárok, a készítők szerint ugyanis az a cél, hogy egyre kevesebb amatőr színész legyen benne. Növényit váratlanul érte a felkérés, de nagyon örül, mondván nagy dolog, ha az embernek állandó munkája akad. A múlt szerdán egy pláza parkolójából bilincsben elvitt K. Istvánt ugyan pénteken már kiengedték, de továbbra is gyanúsított; a TV2 azonban kirúgta.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top