Sztárok

Az utcára kerülhet az RTL Klub sztárja

Elbukhatja a 16 milliós lakását Kocsis Tibor az építőipari cég és a zuglói önkormányzat jogi vitája miatt. Az énekes ingatlanján több millió forint hitel van, mégis ki kellene belőle költöznie, ha nem akar vaskos bírságot – írja a Blikk.

Önhibáján kívül megfoszthatják az otthonától az X-Faktor 2011-es győztesét, Kocsis Tibort, aki hónapokat várt a millióira. Sőt nemcsak az énekes kerülhet az utcára, hanem rajta kívül a zuglói társasház több száz lakója is. Jelenleg ugyanis nincs jogerős használatbavételi engedély az ingatlan lakásaira, ezért Zugló önkormányzata felszólította őket, hagyjanak fel a jogsértő magatartással, azaz költözzenek ki, hacsak nem akarnak milliós bírságot fizetni. A három éve húzódó vitát az váltotta ki, hogy mintegy 40 parkolóhellyel kevesebb tartozik a házhoz, mint az előírás. Kocsis Tibor még az x-faktoros szereplése előtt vásárolta a lakást, amelyen jelenleg is vaskos hitel van. Elmondása szerint lakótársaival önhibájukon kívül kerültek ebbe a helyzetbe. „Más hibája miatt én szívok, mások csaló viselkedése miatt én vagyok megkárosítva” – bosszankodott az énekes, akit a győzelme után többen megpróbáltak kihasználni.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top