Sztárok

Kocsis Tibor hónapokig várt millióira

Már két hónap eltelt az X-Faktor vége óta, Kocsis Tibornak azonban még csak most utalták át az első millióját. A lakást és az autót sem kapta még meg a szerencsés nyertes.

Két hónapot várt a pénzére Kocsis Tibor, aki maga sem érti, mi tart ennyi ideig. „A havi egymillióhoz járó bankkártyámat már megkaptam. Hamarosan átvehetem az autót és az utazást is, amit azonban egy ideig még úgysem fogok tudni felhasználni, mivel szerencsére annyi fellépésem van. Azt azért remélem, hogy az idén még ki tudom pihenni magam, és el tudok utazni” – mondta a Blikknek Tibor, aki állítólag azért nem tudta még, amikor a lap megkereste, hogy megérkezett a pénz, mert nem nézte meg a számláját. „Az első mil­lióból biztos, hogy befizetem magam egy wellnesshétvégére, amint lesz egy kis időm. Néhány nap belefér a fellépések között, és szükségem is van egy kis pihenőre. Emellett a testvéreméket fogom segíteni belőle; a húgomnak megígértem egy portfóliót, és a nővéreméket is biztos be fogom fizetni egy utazásra. A többi pénzt azonban félreteszem majd, nem szeretném elverni felesleges dolgokra” – osztotta meg terveit a lappal a győztes, akit saját elmondása szerint újabban körülvesznek a kéretlen barátok.

 

Kocsis Tibor hónapokig várt millióira

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top