Sztárok

Már senki sem kíváncsi Oláh Gergőre?

Lemondták az X-Faktor győztesének a fellépését, mivel nem fogytak a jegyek a koncertjére. Oláh Gergő egy 140 férőhelyes rendezvényhelyszínen lépett volna fel, amelyet korábban Csobot Adél és Antal Timi is megtöltött - írja a Bors.

Alig páran rendeltek csak jegyet arra a vacsoraestre, ahol a legkedveltebb hazai sztárok szórakoztatják a közönséget. A jegyár egyébként vacsorával együtt 5 ezer forint volt, menü nélkül pedig 3500. A csepeli étteremben már számos x-faktoros fellépett, ám Oláh Gergő produkciója még tizedannyi érdeklődést sem keltett, mint egykori versenytársaiké. A szervezők abban bíztak, hogy tömegek rohanják meg az éttermet az énekes koncertjének a hírére, ám alig akadt pár asztalfoglalás. Az X-Faktor győztese csalódott, hogy érdeklődés hiányában lefújták a koncertjét. Sajtósa szerint az énekesnek – akit mostanában kéregetők ostromolnak – számos koncertet szerveznek, s egyáltalán nem gyakori, hogy elmarad egy-egy fellépés, ám előfordulhat ilyen.

Már senki sem kíváncsi Oláh Gergőre?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top