Sztárok

A Xella Magyarország Kft. 2013. március 1-vel két különböző típusú versenyt hirdet meg lakástulajdonosok részére

Fényképes verseny a Multipor weboldalon:

A Xella Magyarország Kft. 2013. március 1-vel két különböző típusú versenyt hirdet meg lakástulajdonosok részére.Látogass el a www.hoszigetelesbelulrol.hu új weboldalra és töltsd fel lakásod fényképét egy rövid leírás kíséretében, hogy miért szeretnéd hőszigetelni otthonodat. Amennyiben jelentkezésedet érvényesnek találjuk, küldünk egy értesítő levelet arra vonatkozóan, hogy mikortól tekinthető meg az ingatlanod a versenyben. Ezt követően kérd meg családtagjaidat, barátaidat, ismerőseidet, hogy szavazzanak a lakásodra, és ha a te ingatlanod a legnépszerűbb, már meg is nyerted a teljes belső oldali hőszigetelést! (egy IP címről bármennyi lakásra lehet szavazni, de csak egyszer)

A szavazatokat 2013. május 3-ig gyűjtheted. Akkor sem történik semmi, ha esetleg lakásod lecsúszik a legnépszerűbb első helyről, mert a második és harmadik hely 1-1 Sziget hetijegyet ér! (Sziget fesztivál 2013.08.05-12)  

És a „vesztesekről” sem feledkezünk meg, de erről majd később…

Facebook verseny:

Amennyiben inkább személyesen győznél meg minket és ismerőseidet arról, hogy lakásod a legalkalmasabb a hőszigetelés elnyerése szempontjából, arra is van lehetőség, egy 1-2 perces kisfilm segítségével. A felvétel lehet vicces, komoly, megrázó, bármit elfogadunk (a trágár vagy nem témába vágó anyagokat töröljük és kizárjuk a játékból).

Posztold az „Ytong rajongói oldalra” a youtube-ra feltöltött felvételed linkjét és a legtöbb like-ot besöprő videó szintén megnyeri az adott lakás teljes belső oldali hőszigetelését.
Ebben az esetben is a Sziget hetijegy a dobogósok jutalma.   

Természetesen a verseny ezen formája esetén sem feledkezünk meg egyetlen jelentkezőről sem.

Nyertesek kihirdetése és értesítése: 2013. május 10.

Ne habozz, játssz velünk, nyerj, és élvezd a következő telet gondtalanul otthonod melegéből!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top