Sztárok

Csobot Adél orra előtt flörtöl a pasija

Istenes Bence nőkoszorúban tölti a szombat estét: Südi Iringóval való táncát Csobot Adél kíséri majd élőben az énekével, ráadásul Bence exe a nézők között ül majd.

Csobot Adél orra előtt flörtöl a pasijaA Szombat esti láz ma esti adásában nemcsak Istenes Bence áll feladat elé fellépésével, hanem barátnője, Csobot Adél is. Bence ugyanis tangót ad majd elő partnerével, Südi Iringóval, ezt a legendásan szenvedélyes táncot pedig az élő zenei aláfestéssel nem más fogja énekével kísérni, mint Adél. Adélnak tehát nemcsak a dallal, hanem a várhatóan tüzes tánc látványával is meg kell küzdenie, ha pedig mindez nem lenne elég, akkor abban a tudatban kell ezt tennie, hogy a nézők között ott ül majd Bence volt barátnője, Kovácsovics Fruzsina is, írja a Bors.

Bence szerint a helyzet nem fog problémát okozni. „Nem érzem kellemetlennek a dolgot, hiszen Kovácsovics Fruzsival jó barátok maradtunk. Örülök neki, hogy eljön drukkolni. Iringót mint táncpartneremet szintén szeretem. Adél hangja meg kifejezetten lelkesít majd” – nyilatkozta. Fruzsina pedig elárulta, Bencével jó barátságot ápolnak, és örül Adéllal való kapcsolatának, mert összeillő párnak tartja őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top