Sztárok

Máris lelép Istenes Bence?

Bence jelenleg nem csak a Szombat esti láz egyik táncosa, de saját műsora is van az RTL-en. Ám tartogat még meglepetést...

Máris lelép Istenes Bence?Bence nemrégiben elárulta, hogy szerepel a tervei között külföldi, talán németországi karrierépítést. Ám azt is hozzátette, hogy természetesen ez még a hosszú távú tervei között szerepel. Nem lenne meglepő, ha Bence valóban megpróbálna Németországban is érvényesülni, a fiú ugyanis tíz évig élt kint München közelében.

“Kicsi voltam, amikor elváltak a szüleim, édesanyám pedig nem sokkal később új párt talált magának. Hozzá költöztünk ki, először Münchenbe, aztán később egy Münchentől száz kilométerre található kicsi, bajor faluba. Nagyon zárt közösség volt, és megszenvedtük a beilleszkedést, különösen én…Ráadásul nem szerettem a német nyelvet, így komoly kínt jelentett a tanulása. Ám a nehéz kezdet ellenére azt tudom mondani, hogy csodálatosak voltak az ott töltött évek”mesélte nekünk korábban Bence, akinek annyira hiányzott az apukája, hogy inkább hazaköltözött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top