Sztárok

Kigolyózta Istenes Bence Sebestyén Balázst

A Bors információi szerint a Szombat esti láz sztárja, Istenes Bence fogja vezetni a szülési szabadságon lévő Ördög Nóra helyett az X-Faktort.

Mint a bulvárlap álítja, sokak meglepetésére nem Sebestény Balázs lesz Magyarország legnagyobb tehetségkutató műsorának a házigazdája, hanem Istenes Bence, akit már korábban is az utódjaként emlegettek. Ha társa is lesz, Lilu kap lehetőséget – írja a Bors. Schiwert-Takács László, a produkció kreatív főszerkesztője egyelőre meglehetősen titokzatosan nyilatkozott. „Még semmilyen döntés nem született. (…) A találgatások már hetek óta tartanak a témában, hallani lehetett már Sebestyén Balázs és Stohl András nevét, mások szerint még az is felmerült, hogy Ördög Nóri az élő adásokra visszatér a szülési szabadságról. Szóba hozták már Istenes Bencét is, mint műsorvezető-jelöltet, de megerősíteni még semmit nem tudok” – jelentette ki a szakember. Sebestyén Balázs nem kívánt nyilatkozni a témáról, Istenes Bence pedig nem szeretné sem megerősíteni, sem cáfolni a hírt. Mindenesetre, párja, az x-faktoros Csobot Adél nagyon bízik párja sikerében.

Kigolyózta Istenes Bence Balázst

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top