Sztárok

OTO Chili kockahas verseny

Szeretnél kockás hasat a nyárra és szeretnéd, ha még fizetnénk is érte? Oké, most ez is lehetséges!

OTO Chili kockahas versenyUgye, régóta vágysz rá, hogy végre lapos(abb) legyen a hasad? Vagy szeretnéd, ha kockás lenne? Mi lenne, ha azt mondanánk, ez most könnyedén lehetséges, sőt, még 120.000 Ft-ot is kaphatsz érte?

Lapos has – nyolc hét múlva

Biztosan megtörtént már Veled nemegyszer, hogy eltökélted, vékonyabb leszel, többet mozogsz, és végső búcsút veszel az „úszógumitól”. Aztán rájöttél, az edzések megerőltetőek, időigényesek, ráadásul, a hasról történő fogyás még nehezebb. Az OTO Chili kockahas gép azonban valóban hatékony: segítségével mindössze napi 5 perc edzéssel, nyolc hét múlva lapos, vagy akár kockás hasad lehet!

 

Motiváció a javából!

Ha beszerzel egy OTO Chili készüléket, és regisztrálsz a május 01-jén induló versenyben, a nyolc hét elteltével Neked is lapos hasad lehet, sőt, megnyerheted a 120.000 Ft-ot. A Mediwel Kft. a versenyben való kitartáshoz is segítséget nyújt Neked: Minden versenyző csatlakozik az OTO Chilivel kockásítunk Facebook csoporthoz, s a csoport Facebook oldalán folyamatosan megosztják egymással tapasztalataikat, élményeiket.

OTO Chili kockahas verseny

Most Te is nyerhetsz! 

A verseny elején a résztvevők egy digitális, dátummal ellátott fotót töltenek fel magukról, majd – ha úgy érzik, eredményük látványos – egy újabb digitális, a készítés időpontját jelző fényképet küldenek. A verseny lezárultával a Mediwel Kft. Szentgyörgyi Romeo közreműködésével kiválasztja azt a 20 versenyzőt, akik önmagukhoz képest a leglátványosabb változást produkálták. Fényképüket arc nélkül, előzetes írásbeli engedélyüket követően feltöltik az OTO Chili Facebook oldalára, a fotókra pedig bármely Facebook-felhasználó leadhatja szavazatát (azaz lájkját). A versenyt az a 3 résztvevő nyeri, akik fényképére – az előzetes zsűri véleménye alapján leglátványosabb eredményt elért 20 versenyző képe közül – a verseny időtartamának  lejártával az OTO Chili Facebook oldalán a legtöbben szavaznak.

Rajta, vegyél részt Te is a versenyen, legyen lapos hasad, és nyerj érte 120.000 Ft-ot! Hajrá, Csilizők!

OTO Chili kockahas verseny

 

Részletes információ a kockahas versenyről itt

Az OTO Chilit a versenyhez itt lehet beszerezni!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top