Sztárok

Nagyágyú az X-Faktorban! Ő lehet az új mentor

A hazai élet legnagyobb alakjai között keresik a tehetségkutató zsűritagjait. Az RTL Klub tízmilliós ajánlattal csábítja az ország egyik legnépszerűbb énekesét. Kérdés csupán, hogy összeegyeztethető-e a turnéja a tehetségkutató forgatásával.

Három mentor – Malek Miklós, Keresztes Ildikó és Nagy Feró – visszavonulót fújt, emiatt pedig komoly változásokon megy keresztül az X-Faktor a 2013-as évadra. A Blikk értesülései szerint helyükre prominens személyeket szeretne az RTL Klub. A legnagyobb esélyesek között eddig Tóth Gabi és Vastag Csaba neve merült fel, most viszont egy újabb nagyágyú is képbe került: Kovács Ákos. A bulvárlap úgy tudja, már meg is kereste a produkció az ország egyik legsikeresebb előadójának számító, tapasztalt zenészt, hogy puhatolózó tárgyalásokat folytasson vele. Az ítészek eddig is nagyjából 10 millió forintot tettek zsebre egy évad alatt, így 8 számjegyű összeg ütheti a 45 éves, négygyermekes zenész markát, ha elvállalja a felkérést. Mint a Blikk megtudta, a gátló tényező csupán az lehet, hogy Ákos őszre országos turnét tervez, a két elfoglaltság összeegyeztetése pedig sok energiát vesz igénybe. A csatornánál nem cáfolták a bulvárlap értesüléseit, miszerint tárgyalnának Ákossal, az énekes pedig nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Fotó: akos.hu
Fotó: Ákos.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top