Sztárok

Itt fog szülni a Barátok közt sztárja

Szeretne elbújni a nyilvánosság elől Som-Balogh Edina, aki májusban hozza világra kisfiát. A színésznő a babája és saját maga érdekét szem előtt tartva választott kórházat.

Már csak a születendő babájára koncentrál Som-Balogh Edina, aki már jó ideje nem forgat. A Bors úgy értesült, hogy a Barátok közt Kingája egy Budapest környéki magánkórházban hozza világra első gyermekét, Noelt, májusban. Mint a bulvárlap megtudta, a sorozatsztár – aki tavaly májusban ment férjhez – azért szeretne elbújni a kíváncsi szemek elől, hogy senki se vehesse el tőle az intimitás varázsát, s a legnagyobb nyugalomban, biztonságban lehessen. Az Edináék által választott intézményben ráadásul több ápolónő is a fiatal anyukák segítségére van. A magánkórházban ugyanis – ahol arra is van lehetőség, hogy a köldökzsinórvérből az őssejteket is levegyék – nincs mindennap szülés, így a szakápolók folyamatosan a mama és a baba mellett lehetnek, s mindent megmutatnak. Ráadásul az ételek olyan finomak, akár a legjobb étteremben, a kismama mellett pedig az apuka is ott lehet egész nap, sőt ott is aludhat. A Bors ugyan érdeklődött a témával kapcsolatban a színésznőnél, ám ő nem kívánt nyilatkozni.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top