Sztárok

Első fotó: Csodáld meg a Kardashian-West babát

Itt van, megjött, megérkezett, csodáld meg Észak Nyugat első fotóját.

Kim „Kanye Westné” Karadashian június közepén hozta világra első gyermekét, akinek a North West nevet adták férjével. A kellően rendhagyó név után már csak az volt a kérdés, hogy mégis mikor mutatják meg a gyermeket a nyilvánosságnak. Na persze a csemete majdnem egyszerre született György herceggel, így pillanatok alatt Vilmos herceg fia került a reflektorfénybe.

Miközben a trónörököst szülei már egy nappal a születése után megmutatták a nyilvánosságnak – nem mintha lett volna más választásuk a fotósokkal szemben –, addig a West bébiből csak egy letakart autósülést láthattunk egy mélygarázsban, meg egy kamu babavideót, amit az anyja küldözgetett körbe a neten. Amikor néhány napja kijöttek a nagypapa által készített első hivatalos babafotók György hercegről, akkor a 10 hetes Észak Nyugatot pulóverbe csavarva vitte el édesanyja férje rokonának a temetésére.

De a rejtőzködésnek vége. A West-Kardashian baba első fotóját ugyanis – micsoda véletlen! – a nagymama, Kris Jenner talkshow-jában mutatta meg a büszke apuka. Bár tény, hogy a gyereket eddig a Kardashian-reality egyetlen részében sem láthattuk, de a babafotóval a nagymama talkshow-jának már biztosítva van a második évad. Tegyük hozzá: ez persze nem befolyásolja azt a tény, hogy a baba egyszerűen cuki…

Első fotó: Csodáld meg a Kardashian-West babát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top