Sztárok

Ördög Nóra: “Micinél napok alatt óriási változások történnek”

Négy hónappal a szülése után először lépett a nagyközönség elé Ördög Nóra. Az Állatkertben megrendezett rendezvényen az RTL Klub műsorvezetője kirobbanó formában állt a színpadra. Saját bevallása szerint ez azonban rengeteg szervezést igényelt, hisz kislányát még nem szívesen hagyja másra. Két konferálás között beszélgettünk Miciről, a hétköznapokról, munkáról és természetesen az X-Faktorról.

Ördög Nóra: „Micinél napok alatt óriási változások történnekMilyen újra közönség előtt állni? Hiányzik a munka?
– Most még nem hiányzik, de erre a felkérésre egyértelmű volt, hogy igent mondok, hiszen régóta jó kapcsolatban állok az élelmiszerlánccal. Azonban komoly szervezést igényelt még ez a pár óra is a gyermekem miatt. Igazság szerint ez egy jó teszt arra, hogy lássam, mennyire vagyok komfortos ebben az új helyzetben. Nem rohanok vissza dolgozni, de egy-egy ilyen alkalom azért jót tesz nekem is. Persze a mai otthonról elindulásom sem volt egyszerű. Át kellett programoznom az agyamat reggel, hogy megnézzem azt is, én milyen ruhákat kapkodok magamra, és ne csak arra figyeljek, hogy a pici összes dolga benne legyen a táskában. Ezt a kettőt összehangolni kicsit bonyolult, de nem lehetetlen!

– Nemrégen írtad a blogodban, hogy még egy egyszerű ebéd is igen komoly szervezést igényel egy ilyen pici baba mellett. Hogy intézed a napi bevásárlást például?
– Micinél napok alatt is óriási változások történnek. Nemrég még valóban kihívás volt, hogy a barátnőimmel tudjak találkozni vagy elmenjek bevásárolni, de időközben mintha elrabolták volna a gyerekemet és visszahoztak helyette egy kis tündérkét. (Nevet.) Mici nagyon aktív, érdeklődő gyerek, intenzíven fedezi fel a világot már most. Voltak azonban bizonyos fizikai korlátok, amik gátat szabtak az érdeklődésének, és ezen nagyon fel tudta húzni magát: például ha nem látott ki valahonnan, vagy hogyha nem volt elég mozgalmas a program. Mára azonban eljutott oda, hogy önállóan is képes leköti a saját figyelmét mindenféle dolgokkal, nézelődik, a faleveleket például imádja. Így egy rutinbevásárlás is sokkal egyszerűbb. Sőt, már túl vagyunk néhány nyugodt kávézáson és sétán is!

– Most ki vigyáz Micire?
– Nem szívesen hagyom magára, most is itt van a rendezvényen, a nagypapája vigyáz rá. Tudom, hogy jó helyen van, biztonságban, de így is nagyon ideges vagyok, mert igazából ez az első eset, hogy hosszabb időre „távol vagyok tőle”. Az első három percben folyamatosan benne volt az agyamban, hogy mi van a gyerekkel. Úgyhogy azt hiszem, nem kell még nekem visszarohannom dolgozni.

Megnézem
Összes kép (1)

– Akkor nem bánod azt sem, hogy idén nem leszel részese az X-Faktor-őrületnek?
– Most még nincs bennem hiányérzet, mert Mici annyira kitölti a napjaimat és a gondolataimat, hogy ez most úgy van jól, hogy én távol maradok. Inkább fordítva nem tudnám elképzelni. Az most egy teljesen más élethelyzet. Jól csinálni egy műsort csak úgy lehet, ha benne vagy szívvel-lélekkel, szinte ugyanúgy kötődsz a szereplőkhöz és az egész történethez, mintha a saját családtagjaid lennének, és én mindig nagyon ott voltam agyban. Jelen pillanatban viszont el sem tudom képzelni, hogy Mici mellé még egy ilyen intenzív dolog beleférjen az életembe. Nyilván idővel ez változni fog, de most még korai lenne.

Ördög Nóra: „Micinél napok alatt óriási változások történnek– És mit szólsz az új műsorvezetőkhöz?
– Úgy gondolom, nagyon kellett a vérfrissítés a műsornak. Jó, hogy új műsorvezetők és új mentorok vannak, ez egy kicsit felpezsdíti a dolgokat. Továbblöki ennek a brandnek a sikerét. Egyébként már nagyon várom, hogy kezdődjön az X-Faktor, érdekes lesz a tévéből nézni. Ez az első év, amikor szinte semmit sem tudok a dolgokról. A kollégáimmal azért tartom a kapcsolatot, sokszor találkozunk is, akkor azért mesélnek.

– És mire számíthatunk idén? Avass be minket a részletekbe!
– Szerintem az a legfontosabb, hogy milyen az alapanyag, tehát mindig az énekesek viszik a hátukon a  show-t, és az idén nagyon erős a felhozatal. Mindenki, akivel beszéltem, kivétel nélkül azt mondta, hogy az idei tűnik a legerősebb mezőnynek.

– Még annyit árulj el nekem, hogy mit szólsz az új mentorokhoz?
– Nagyon izgalmas a névsor! Tóth Gabit ugye láttam már félig-meddig működés közben mentorsegédként. Alföldi Robi határozott, karakán stílusa és egyedi munkamódszere szerintem nagyon izgalmas helyzeteket fog teremteni. Szikora Robinak elképesztő aranyköpései vannak. Geszti Péter pedig tapasztalt rókaként segíti majd a többieket. Szerintem nagyon jó kémiája lesz a mentorgárdának.

Ördög Nóra a SPAR csütörtöki, Állatkertben megrendezett sajtótájékoztatóján jelent meg, mint az élelmiszerlánc arca és a rendezvény háziasszonya. A cégcsoport Magyarország címmel adott ki gyerekeknek szóló matricás albumot. Céljuk, hogy játékos formában ismertessék meg a gyerekekkel a környezetüket. Az album főhőse egyébként Garfield, akit kifejezetten ebből az alkalomból rajzolt meg magyar betyárnak a szerző, Jim Davis. Minden matricacsomag árából 1 forinttal támogatják az Alapítvány a Budapesti Állatokért közhasznú szervezetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top