Sztárok

Két tűz közt Bozsek Márk

Nincs könnyű helyzetben Bozsek Márk, a Barátok közt Fekete Szabolcsát alkotó sorozatsztár.

Ahogy azt korábban megírtuk, elsöprő sikert aratott produkciójával Bozsek Márk az X-Faktor színpadán tegnap este. A Barátok közt Fekete Szabolcsát játszó sorozatsztárt a lelkes mentorok továbbjuttatták a táborba, így felmerül a kérdés, hogyan fogja tud sorozatbéli szerepében és az X-Faktor színpadán is helytállni, derül ki a Blikkből.
„Maga döntött arról, hogy ezt a kihívást vállalja, de persze megbeszéltük, mielőtt jelentkezett. Tehetséges fiú, mindenben támogatjuk, szurkolunk neki” – nyilatkozta a kérdés kapcsán a sorozat producere, aki nem szeretne Márk helyettesítésén gondolkozni, inkább örül annak, hogy a színész helytállt az X-Faktor megmérettetésén, és hogy szerepe szerint is egy tehetséges fiatalembert alakít. „Ha úgy alakul, hogy itt is, ott is kell forgatni, a miénk a prioritás, mindenféleképpen mi leszünk a kedvezményezettek” – tette hozzá a műsor jövője kapcsán.

Két tűz közt a Barátok közt sztárja

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top