Sztárok

Izzik a levegő az X-Faktor két döntőse között

Egy húron pendül a két énekes.

Megtalálta a közös hangot Danics Dóra és Bozsek Márk – írja a Bors. “Bátran kijelenthetem, hogy Dórival imádjuk egymást. Tök érdekes, mert a Mentorok Házában összekötött minket a spiritualitás. Látta, hogy meditálok, én pedig mutattam neki gyakorlatokat arra, hogyan tud ellazulni. Azóta sokat hülyéskedünk, marhulunk, szívjuk egymás vérét folyamatosan… Dóri egyéniségében megvan az a plusz, amiről azt gondolom, hogy igen, ebben a nőben van valami. Szoktam azzal piszkálni, hogy egyszer majd feleségül veszem” – mondta Bozsek Márk. Dóri pedig így nyilatkozott kapcsolatukról: “Nekem is megvan a magam kis hitrendszerem, amit összeollóztam a különböző vallásokból, és e szerint próbálok élni. A Mentorok Házában tudtunk együtt meditálni, magunkba mélyedni. Nagyon kedvelem őt, ez egy barátság közöttünk, ami feltölt mind a kettőnket.”

Danics Dóráról készített képgalériánkat itt megnézheted:

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top