Sztárok

Megbukott Alekosz könyve

Szerény mennyiség fogyott Alekosz könyvéből.

Megbukott Alekosz könyveA Blikk értesülései szerint, alig 1000 darab fogyott el Alekosz könyvéből. Tudjátok, ő volt az a biztonsági őr, aki megnyerte a Való Világot, majd feleséget keresett ugyanennél a csatornánál. Végül átszegődött a TV2 párkereső műsorába, per is lett belőle… Hát mit tehet ezután az ember? Újra civilként kezd élni. Ír egy könyvet…

A Fordított világ című alkotásból a Blikk szerint még négyezer példány várakozik gazdára a raktárban. Alekosz azonban nem aggódik, mert szerinte a hamarosan induló új VV játékosainak nagy segítség lehet ez a mű. „A könyvben elolvashatnák, mi kell a sikerhez. Ha valaki úgy készül, ahogy én, annak van esélye arra, hogy sokáig játékban maradjon, és nem fog pánikrohamot kapni” – szúrt oda egykori lakótársának Alekosz, aki szerint a terjesztők azt mondták: ablakon kidobott pénz lenne foglalkozni a könyvvel. „Vajon miért akarnak gátat szabni a sikernek, ha éppen most van újra aktualitása?” – méltatlankodott a filmes idézetek koronázatlan királya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top