Sztárok

Extrém fotók Harry hercegről

Sokan aggódnak érte, de láthatóan jól érzi magát Harry herceg a Déli-sarkon.

Harry herceg sebesült katonákkal vágott neki november közepén a Déli-sarknak, céljuk az expedícióval, hogy veterán szervezetek számára gyűjtsenek pénzt. Terveik szerint a Föld legdélebbi pontját december 16-án, 335 kilométeres menetelést követően érik majd el. A résztvevőket azonban a -45 fokos hőmérsékleti minimum, a jeges szelek és a hóviharok is lassítják. Mindezek ellenére Harry hercegnek és a csapatnak jut ideje arra, hogy az expedíció minden pillanatát megörökítsék, folyamatosan készülnek fotók a csoport meneteléséről, és látszik, a zord körülmények ellenére jól érzik magukat. Nem lehet szó nélkül elmenni amellett sem, hogy Harry jobban néz ki, mint valaha. Úgy látszik, a botrányairól elhíresült hercegnek jót tesz a sarkvidéki levegő. 

II. Erzsébet brit királynő unokája egyébként már két évvel ezelőtt részt vett egy hasonló túrán, akkor az Északi-sarkon töltött el néhány napot egy csapat katonával. Vilmos herceg öccse körül  zajlanak az események, a hírek szerint jövőre eljegyzi kedvesét, Cressida Bonast, akivel a pletykák szerint Katalin hercegné egyáltalán nem szimpatizál.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top