Sztárok

Tombol a fitnesz-Coelho a celebeknél

Télen-nyáron, ünnepek előtt vagy után, az igazán eltökéltek mindig nagy edzésben vannak. Nehéz olyan napot találni, amin valaki ne osztana meg egy súlyemelgetős fotót, vagy valami okos és hasznos tanácsot, miért érdemes egészségesen élni. Napi fitnesz-Coelho a celebektől.

Sarka Kata, a követendő példa

Nem vitatjuk, Sarka Kata hatalmas változáson ment keresztül, kitartásának köszönhetően jó pár kilótól sikerült megszabadulnia. Folyamatosan arról ír közösségi oldalán, hogy edzésen van, vagy épp konditerembe igyekszik. Feltöltött fotói segítő szándékúak, mindig, mindenkit lelkesen biztat arra, hogy szálljon szembe a kilókkal, sőt, akárcsak Gáspár Evelin, fogyókúrás tanácsokat is szívesen osztogat.

Így fogynak a celebek

 

Vajna Tímea, az örök elégedetlen
Sarka Kata és Vajna Tímea egy héten többször is együtt járnak edzeni, de Vajnáné egyedül is sok időt tölt konditeremben. Erről is készül bőven fotó, amelyek megcsodálhatóak az Instagram-oldalán. Tímea korábban arról nyilatkozott, hogy nagyon édesszájú, ezért még jobban oda kell figyelnie, hogy ne szaladjanak fel a pluszkilók. Az Amerikában pilatesre és jógaórákra is járó Vajna Timi most épp Aspenben, síelés közben égeti a kalóriákat.

Így fogynak a celebek

Bálint Antónia, az eltökélt
Bálint Antónia közösségi oldalán ugyancsak bőven ellátja követőit hasznos tanácsaival, még kis videót is feltöltött a napokban, hogy bemutasson egy futás utáni tuti gyakorlatot. Hivatalos oldalán az egykori szépségkirálynő azt is elárulja, hogy célja a kockás has, amiért mindent bevet, még étrendjén is változtatott a siker érdekében.

 

Horváth Éva, a kitartó
Horváth Éva a sportra mindig szakít időt, mivel a koplalás elmondása szerint nagyon nem megy neki. Éva rendszeresen jár konditerembe, hogy formában tartsa magát, és méregtelenítő kúrákat is beiktat a mindennapjaiba, amit éppen hétfőn kezdett el. „…és, hogy miért csinálom: próba, akaraterő, kitartás és persze jót tesz az egészségünknek”  – írta közösségi oldalán a kúráról Horváth Éva.

Így fogynak a celebek

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top