Sztárok

ValóVilág: Józsi elárulta, ki nyeri a párbajt

VV Józsi biztos barátja győzelmében.

A ValóVilág hatodik szériájából önként távozó játékos is ott lesz a ma esti párbajon, ahol a “helikopterezés” két nagymestere, VV Aurelio és VV Ádám mérik majd össze az erejüket. AValóVilág: Józsi elárulta, ki nyeri a párbajtcelebségről álmodozó Gyúrós József gőzerővel kampányol egykori villatársáért, Aurelióért – írja a Blikk. “Azt gondolom, hogy Aureliónak nincs félnivalója. Éppen ezért lelkifurdalást sem érzek miatta. Sőt azt gondolom, hogy jót is tesz ez Aureliónak. Egy kicsit végre kijöhet, megmutathatja magát, ránézhet a barátaira, érezheti, mennyien szeretik, aztán pedig szépen visszamegy a villába” – nyilatkozta a lapnak a korábban szeretethiánnyal küzdő srác.VV Józsi (becenevén: Félix) biztosra veszi, hogy Ádámnak egy fikarcnyi esélye sincs a hol kiboruló, hol hatalmasat zakózó Aurelióval szemben. “Ő már hatvan napja koptatja a villát, és központi figurája az egész játéknak. És bízom benne, hogy erre ő is rájön, amikor kijön párbajozni.

A villalakók a minap rappeléssel (vagy valami hasonlóval) támogatták a párbajozókat – rendkívül erős pillanatoknak lehettünk szemtanúi. A katartikus élményt most te is átélheted:



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top