Sztárok

Mentorapja nyomdokaiba lépett Danics Dóra – videó

Danics Dóra újabban mentorkodik: a ValóVilág két játékosát, Izát és Krisztiánt tanítja énekelni.

Új szerepben tündököl Danics Dóra: a 2013-as X-Faktor győztese mostantól kezdve öt napon keresztül a ValóVilág 6 két játékosát, VV Izát és VV Krisztiánt mentorálja. A tehetségkutató női győztese lapunknak elmondta, hogy rendkívül meglepődött, de természetesen örömmel mondott igent a nem mindennapi felkérésre.

Geszti Péterrel még nem volt alkalma megosztani a hírt

Ez a feladat óriási kihívás a számomra, hiszen néhány hónappal ezelőtt még én voltam az, akit mentoráltak. Egykori mentorapámnak, Geszti Péternek eddig még nem volt lehetőségem elújságolni a nagy hírt, miszerint fordult a kocka, de remélem örülni fog, amikor meghallja, hogy ha csak néhány nap erejéig is, de a »nyomdokaiba« léptem” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Danics Dóra, aki épp a villalakókhoz sietett, amikor utolértük telefonon.

Bach Szilvia lánya azt is megosztotta velünk, hogyan telt a villa X-Faktor válogatója. “Szerintem a másik két mentor – vagyis Oláh Gergő és Krasznai Tünde – nevében is mondhatom, hogy remekül szórakoztunk, jókat nevettünk. Végül Izát és Krisztiánt választottam, mégpedig azért, mert az ő személyiségük fogott meg a legjobban. Nagyon várom a közös munkát, kíváncsi vagyok, mit sikerül kihoznom belőlük” – mosolygott Dóri.

Nem bírná huzamosabb ideig a bezártságot

A magánéletét rendkívül óvó énekesnő mindemellett arról is beszélt, hogy – akárcsak a villalakók – ő is élt már több, számára teljesen ismeretlen emberrel egy fedél alatt. “Egyszer laktam egy olyan helyen, ami konkrétan olyan volt, akár egy óriási átjáróház, ahol folyamatosan váltják egymást az emberek. Furcsa érzés volt ilyen közegben tölteni a mindennapjaimat, és – ha nem is a szó szoros értelmében – de ennyi emberrel összezárva élni” – mondta, majd hozzátette: amikor átlépte a villa ajtaját, furcsa érzés kerítette a hatalmába. “Amikor átléptem a küszöbön, azon gondolkodtam, hogy vajon mennyi ideig bírnám bezárva, és végül arra jutottam, hogy maximum egy-két hónapig, de tovább biztosan nem!

Az alábbi videóból kiderül, hogyan telt a VV6 X-Faktor válogatója – csak erős idegzetűeknek:



 

Nem minden tehetségkutatóban feltűnt versenyző sorsa alakul ilyen fényesen. Simon Cowell ugyanis levette a kezét az Attractionről. Hogy miért alakult így, azt a Hír24 oldalára kattintva tudhatod meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top