Sztárok

Reagált a drogos és homoszexuális vádakra VV Aurelio

Győzelme után egy nappal beszélgettünk Aurelióval a nyereményről, családról, a drogokról, homoszexualitásról és Istenes Bencéről.

Saját dallal fenyegetőzik VV Aurelio“Végre lesz életem!” – üvöltötte vasárnap este Aurelio, miután kiderült, a Való Világ 6. játékában ő lett az az egy, aki mindent vitt. A nemi szervét szacsurélióként emlegető srác – aki egy nappal a győzelem után már magával is csak nagy nehezen áll szóba – korábban több százezres tartozásba verte magát. “Ezek a tartozások legtöbbször úgy alakultak, hogy amikor nem volt pénzem enni, akkor mentem a haverokhoz, hogy adjanak kölcsön. Elmentem velük úgy vásárolni, hogy kölcsönkértem. Ha szégyen, ha nem, 23 éves vagyok, van egy félmilliós tartozásom, és ezek után enélkül fogom élni az életem” – kezdte a VV-győztes, aki azért kárpótolja második és harmadik helyen végzett társait is.Vikit és Zsófit elviszem vásárolni, fejenként 200-300 ezerért kapnak tőlem ruhákat. Kötöttünk egy megállapodást, ők megígérték, hogy kapok egy mosógépet, ha vesztek, mert az nincs otthon” – vallotta be őszintén Aurelio, és hozzátette, volt, hogy azért kért kölcsön, mert nem tudta kimosni a ruháit, így azokat másnál mosta ki, vagy azok helyett új ruhákat vett inkább.

“Volt már rá példa, hogy elszívtam egy füves cigit”

A számokkal hadilábon álló Au kijövetelekor szembesült azzal, hogy többen megvádolták, drogozik, és valójában meleg párkapcsolata van. “Volt már rá példa, hogy elszívtam egy füves cigit. Úgy vagyok vele, hogy ez a 21. század, és aki azt mondja, hogy nem próbálta ki, az hazudik. Szerintem nincs olyan ember, aki ezt nem próbálta ki” – vélekedik a villa sírásbajnoka. Azonban bármennyire is azt vallja, hogy egyszer élünk, tagadja, hogy homoszexuális lenne. “Nem szeretem a fiúkat, de aki ezt mondta, azt keményen megbüntetném. Szerintem bebizonyítottam, hogy nem a fiúkra bukom” – tette hozzá.

Megnézem
Összes kép (1)

Beszólt Istenes Bencének

VV Attila utódja, aki szerint a romantika egy drámai műfaj, azt is elárulta, hogyan képzeli a jövőt. “Majd én tudom, mit csinálok a pénzzel, de nem hülyeségekre fogom elkölteni. Nagyon sok visszajelzést kaptam vasárnap a finálé után, hogy mindenki látja bennem Majkát. Én nem akarok Majka lenni, csak minimum olyan sikeres, mint ő. Azt is megkaptam egy csomó villalakótól, hogy félelmetesen rossz hangom van, de miután megtudtam, hogy Istenes Bence csinált zenét, akkorSaját dallal fenyegetőzik VV Aurelio még én is fogok. Rá kellett jönnöm, hogy nem a legjobbak a dalai, és kösd fel a gatyád, Bence, mert senki nem fog meghallgatni, miután én megcsináltam az első dalom” – fenyegetőzött Caversaccio.

Természetesen Istenes Bencét is megkérdeztük, tart-e attól, hogy esetleg letaszítják a képzeletbeli trónról. “Boldog vagyok, hogy inspiráltam arra, hogy zenét csináljon, drukkolok neki, és gratulálok a győzelméhez” – mondta az X-Faktor műsorvezetője, aki idén egyedül viszi majd a tehetségkutatót.

Aurelio a Hír24-nek pedig azt is elárulta, hogy helikopterezős mutatványát ezentúl pénzért is szívesen bemutatja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top