nlc.hu
Sztárok
Furcsa szerepet kapott Puskás Peti

Furcsa szerepet kapott Puskás Peti

Mélyvízbe kerül Puskás Peti. Az énekest az arizonai edzőtáborból hazatérő olimpikon úszónő, Jakabos Zsuzsa veszi kezelésbe, hogy Peti csúcsformában legyen nyárra. A gyönyörű úszónő azonban nemcsak a népszerű énekesnek ad tippeket: a két fiatal közösen készül új feladatra, tanácsadóként csatlakoznak ugyanis a Miss Balaton 2014 szépségversenyhez.

Iszak Eszter, Epres Panni és Dukai Regina mellett Jakabos Zsuzsa és Puskás Peti is tanácsokkal látja el a Miss Balaton szépségeit. Peti az évek során szerzett színpadi tapasztalataival segíti majd a lányokat, hogyan mozogjanak magabiztosan a közönség és a zsűri előtt.

Peti tanít, közben pedig őt is tanítják

“Egy ilyen tanácsadói hölgykoszorúban külön megtiszteltetés, hogy én képviselhetem a másik nemet, és »pasiszemmel« segíthetem a lányokat. Ráadásul kicsit ki is használom a lehetőséget, mert bár most nem látszik rajtam, régebben én is úsztam, így Zsuzsa tanácsai nekem is jól jönnek, hogy formába hozzam magam a nyárra” – kezdte lelkesen az énekes, akit Jakabos Közös versenyre készül Jakabos Zsuzsa és Puskás Peti - galériaZsuzsa vesz a szárnyai alá.

Az úszónő egyébként egy percet sem unatkozik: épp hogy hazatért az Egyesült Államokban tartott úszótáborból, máris egy következő versenyre készül. A Miss Balaton 2014 szépségeinek ad sporttal kapcsolatos tanácsokat, és persze Petit is ellátja néhány hasznos ötlettel. “Rengeteg jó tanácsot, segítséget kaptam és kapok a mai napig én is, amelyek előre visznek. Persze vannak saját kis praktikáim, sőt babonáim is, amik kialakultak az évek során: például versenyeken mindig baloldalról lépek fel a rajtkőre – avatott be titkaiba Jakabos Zsuzsa, aki a Miss Balaton versenyzőit is arra buzdítja, hogy találjanak egy olyan sportot, amiben örömüket lelik.

Puskás Peti egyelőre a medence széléről szemléli az eseményeket:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top