Sztárok

Megmutatta cuki babáit Völgyesi Gabi – galéria

Völgyesi Gabi négy hónappal azután, hogy megszületett a második gyermeke, visszaáll a munkába.

Völgyesi Gabi

Ki sem lát a teendőkből Völgyesi Gabi: a Unique énekesnője minden idejét két gyermekére, Martinra és Eliotra szenteli, mindemellett pedig a zenekarával gőzerővel készül a nyári szezonra.

Anyósa segíti

Völgyesi Gabi a Nők Lapja Cafénak többek között arról is mesélt, hogy a rövid szülési szabadság után milyen érzés újra munkába állni. “Egy-egy fellépés, koncert előtt komoly logisztikai tervezés folyik, ugyanis ki kell találnunk, hogy ki vigyáz a gyerekekre, amíg mi járjuk az országot. Leginkább az anyósom, vagy pedig a párom (Kovacsics Ádám – a szerk.) testvére szokott vigyázni a fiúkra – neki egyébként ez kiváló gyakorlás, hiszen egyelőre még nem családos” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak az énekesnő, aki azt is elárulta: a folyamatos fellépések miatt nyáron legfeljebb a Balaton környékére szoktak ellátogatni.

A svéd rokonaink idén is hazalátogatnak, így – két koncert között – néhány napot biztosan eltöltünk majd velük a Balatonon. A tényleges, hosszabb pihenésre ősszel fogunk sort keríteni, a családdal általában szeptemberben szoktunk elszökni rövidebb-hosszabb időre” – mondta az énekesnő, aki második terhességével kapcsolatban azt a titkot is elárulta nekünk, hogy alternatív megoldással (gyógygombákkal) előzte meg a terhességi diabéteszt. A kor előre haladtával bizony már nagyobb a rizikó, hogy kialakul a nőknél a terhességi diabétesz, ezt szerettem volna megelőzni, és szerencsére sikerült.

Tervezi a visszatérését a jogi pályára

Gabi négy hónappal ezelőtt adott életet második gyermekének, Eliotnak, aki a születése után kiköpött mása volt a bátyjának, Martinnak. “Örülök, hogy másodjára is fiam született, az igazat Völgyesi Gabimegvallva én kisfiút szerettem volna – persze a kislánynak is örültem volna, de így egyszerűbb, hiszen Martin óta pontosan tudom, milyen a fiús édesanyák élete. Eliot egyébként szerintem sokkal szelídebb lesz, mint a bátyja – legalábbis egyelőre úgy tűnik. Na ez persze nem jelenti azt, hogy nem ereszti ki a hangját, az önérdek-érvényesítés abszolút működik az ő esetében is” – mesélte.

Az énekesnő végezetül a jövőbeli terveibe is beavatott minket. “A Unique-kal mindenképp szeretnénk kiadni egy nagylemezt, emellett célom, hogy idővel – egy-másfél év múlva – visszatérjek a jogi pályára, a közigazgatásban vetném meg szívesen a lábam.”

Galériánkban megtekintheted, hogyan éli a mindennapjait a kétgyermekes édesanya és családja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top