Sztárok

VV Krisztián kiverte a biztosítékot

VV Krisztiánt a közösségi oldalán érte atrocitás.

Miért akadtak ki a rajongói? Az ok nagyon egyszerű: nem tetszik nekik a Való Világ 6 egykori játékosának tetoválása. VV Iza szívszerelme a napokban varratta szét a háta felső részét – nyilván ihletet kapott kedvesétől, de az is lehet, hogy VV Teo (és az ő idézetes tetoválása) volt rá ekkora hatással. Egy dolog egészen biztos, mégpedig az, hogy a VV-sek sorra kérnek időpontot a tetoválószalonokban. VV Iza és VV Teo tetoválása se volt semmi, de VV Krisztián hátának legújabb “díszítőeleme” mindkettejükén túltesz. Erről van szó:

VV Krisztián Facebook
VV Krisztián Facebook

Szerencsére nem a mi tisztünk eldönteni, hogy mennyire mutat szépen egy ilyen jellegű tetoválás egy férfi hátán – ezt a kommentelők megteszik helyettünk. VV Krisztián nem kevés, ellenben igen sok negatív kritikát kapott a rózsák miatt:

“Krisztián én nagyon kedvellek, a rózsák is szépek, de egyáltalán nem illik hozzád! Maga az, hogy rózsa, inkább nőknek való, valamint túl nagy, túl hivalkodó.

Ennyi erővel az anyja rózsakertjét is magára varrathatta volna! Ostoba!

Egy férfi rózsákat tetováltat a hátára? Ejha, ez mióta szokás?

Mára kiveszem a szabadnapomat. El vagyok keseredve…Egy riportban nagyon józanul példálóztál a tetkók szaporodásáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top