Sztárok

Kocsis Tibor kétszer is ugyanabba a hibába esett – galéria

Kocsis Tibor nemrég Barcelonában pihent, a kiutazás előtt azonban megfeledkezett egy nagyon fontos dologról.

A sztori előzménye: Kocsis Tibivel anno a Balin tett látogatását követően készítettem egy interjút, amelynek során kiderült, hogy elfelejtett biztosítást kötni. A mostani telefonbeszélgetésünk előtt eszembe jutott az ominózus incidens, így persze rögtön rákérdeztem, hogy ezúttal sikerült-e pótolnia a korábbi “hiányosságát”. “Hogy te mikre emlékszel, tényleg így volt” – mondta nevetve, majd elárulta, hogy ezúttal sem kötött külön, de úgy tudja, hogy most már van valamiféle állandó biztosítása. Az X-Faktor második szériájának győztese ezt követően elmesélte nekem, mivel múlatta az időt a nyaralása alatt.

Kocsis Tibor kétszer is ugyanabba a hibába esett - galéria

“Tíz napot töltöttem Spanyolországban, a kint élő barátaim segítségével fedeztem fel Barcelonát: megmutattak mindent, olyan helyekre is elvittek, amelyeket nem feltétlenül látogat meg az ember turistaként. A város felfedezése mellett rengeteget napoztam, jókat ettem-ittam, és mint a legtöbb nyaralásomon, úgy most is beiktattam a vidámparkozást a programok közé. Örök gyerek vagyok, imádom a hullámvasutat!” – nevetett. Tibi zárásul elmesélte, hogy úgy érzi – az utazásokat tekintve –, ideje behúzni a féket. “Imádok új kultúrákat, embereket és helyeket megismerni, de a munkáról sem szabad megfeledkeznem. Hál’ istennek szeptember végéig be vagyok táblázva, úgyhogy az elkövetkező hónapokban csak és kizárólag a munkára koncentrálok.”

Galériánkban nyaraló X-Faktor-győztest találsz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top