Sztárok

Visszatérhet a 90-es évek egyik legendás sorozata

A Bír-lak egyike volt az első sitcomoknak, amik a Dallas után új színt hoztak a sorozatok világába, legalábbis, ami kis hazánkat illeti. A legendás sorozat, amivel az Olsen ikrek és John Stamos is befutottak, most visszatérhet a képernyőre.

 A Dallas és a Szomszédok után belekóstolhattunk az alánevetős, közönség előtt felvett családi sorozatok világába. Az Egyről a kettőre mellett a Bír-lak volt a másik nagy kedvence a kilencvenes évek gyerekkorosztályának.

Megnézem
Összes kép (1)

A kultikus műsor készítői pedig most azt tervezik, új részekkel tér vissza a családi sorozat – írja a US Magazine. A lap értesülései szerint a Warner Bros. már tárgyal a folytatásról, és ha nem is az összes régi szereplő, de jó néhány közülük újra beköltözhet a San Franciscó-i sorházba. A TV Guide értesülései szerint John Stamos – akinek részesedése is van a show-ban –, Candece Cameron, Bob Saget, Jodi Sweetin, Andrea Barber és Dave Coulier is rábólintott a folytatásra, míg Ashley és Mary-Kate Olsen szerepeltetéséről egyelőre nincs információja a lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top