Sztárok

Tökéletes testet villantott Bódi Sylvi – fotó

Bódi Sylvi bikiniben mutatta meg magát.

A Sugarbird egykori arca nemrég Indonéziába utazott újdonsült barátnője, Janni Hönscheid társaságában. A modell – a közösségi oldalára felkerült bejegyzések tanúsága szerint – remekül érzi magát a Mentawai-szigeteken, a szörfözés mellett olykor pózolásra is marad ideje. Legutóbb bikiniben állt a kamera elé, Janni barátnőjével együtt. “Nagyon örülök ennek a német Playboy-jal való együttműködésünknek! :)) Mi fantasztikusan érezzük magunkat itt Indonéziában, és örömmel tölt el, hogy ilyen népszerűsége van a külön nekünk létrehozott blognak” – írta a bejegyzésében Sylvi.

Fotó: Bódi Sylvi Facebook
Fotó: Bódi Sylvi Facebook

A férfiak körében – nem meglepő módon – óriási népszerűségnek örvend az említett fotó, egyes hölgyek azonban dicséret helyett kritikát fogalmaztak meg Bódiról. Mintha híztál volna, de szerintem ez sokkal jobb, mint a “gebeséged” – írta az egyik kommentelő. Sylvi persze nem hagyta szó nélkül a dolgot: “ilyen kedvesen rosszindulatú kommenttel már rég találkoztam. Jó tudni, hogy az irigy nők mégsem haltak ki. Nem mérem magam, de elképzelhető, hogy híztam két kilót. Most már tényleg nem vagyok gebe. Egyenesen egy kövér koca vagyok, nem? :)))” – kontrázott. Na, és akkor most döntsön a tisztelt “kommentelőbíróság”: hízott Sylvi?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top