Sztárok

A nap meglepetése: Istenes Bencével közösen vezeti a VV7-et Lilu

Múlt héten elsőként számoltunk be arról, hogy Lilu egyedül vezeti a hamarosan induló Való Világot, mostanra kiderült, hogy – a korábbi évekhez hasonlóan – mégis kap partnert maga mellé.

Lilu akkor azt mondta lapunknak, hogy – bár nem érte meglepetésként a dolog – nagyon örül a felkérésnek. Már akkor felmerült bennünk a kérdés, hogy vajon mégis hogyan tudja majd egyedül levezényelni az összefoglalókat és párbajokat, hiszen – annak ellenére, hogy régi motoros a szakmában – heti hét összefoglalóból hetet egyedül csinálni nem kis feladat, ellenben nagy. A kérdésünkre a minap megkaptuk a választ: Lilu – a korábbi hírekkel ellentétben – mégsem marad egyedül.

A nap meglepetése: Istenes Bencével közösen vezeti a VV7-et Lilu

A Nők Lapja Café úgy értesült, hogy az RTL Klub vezetősége nemcsak a 2014-es X-Faktor, de a VV7 esetében is beveti az egyik legnagyobb “fegyverét”, azaz Istenes Bencét. Ez egyébként – legalábbis számunkra – egyáltalán meglepő, főleg annak tudatában, hogy Istenesre évről évre egyre több nagy volumenű műsort bíz a csatorna: ha még emlékszünk, kezdetben a NekedValóban (a Való Világ háttérműsora) bontogatta szárnyait, aztán jött az AfterX (az X-Faktor háttérműsora), a Brandmánia és a Péntektől péntekig, majd ezeket követte a 2013-as X-Faktor és a VV6. Az értesüléseinkkel kapcsolatban természetesen megkerestük Pelé cimboráját, aki nem tagadta a nyilvánvalót.

A nap meglepetése: Istenes Bencével közösen vezeti a VV7-et Lilu

Igaz a hír, s bár tudom, hogy kicsit közhelyesen hangozhat, de tényleg nagyon örülök a felkérésnek. Az X-Faktor élő show-it idén Lilu nélkül vezetem majd, úgyhogy már csak ezért is külön öröm számomra, hogy egy másik műsorban együtt dolgozhatunk” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Istenes Bence, akire sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy ne halmozna el minket nagy bejelentésekkel mostanság.

Mint azt nemrég megírtuk: Bence egy év után – az egyre sokasodó televíziós munkái miatt – kénytelen volt elbúcsúzni a rádiózástól. Azt hiszem erre mondják, hogy “”ahol az élet ad, ott el is vesz” – na, ezzel egy időben jegyezzük is meg gyorsan, hogy Bencének nem lehet oka panaszra és szomorkodásra, elvégre az összes férfi műsorvezető közül mégiscsak neki van a legtöbb munkája a csatornánál.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top