Sztárok

Művészi fotón mutatta meg újszülött babáját Mádai Vivien

<p>Szeptember 14-én este <a href="https://nlc.hu/sztarok/20140915/madai-vivien-kisfia-megszuletett/" target="_blank">adott életet első gyermekének,</a> Zénónak. </p>

Mint minden kisbaba érkezését, úgy Mádai Vivi és párja első kisfiának születését is óriási izgalom előzte meg. A csinos műsorvezető gondosan készült gyermeke érkezésére, igazi aggódó anyukaként óvta kisfia egészségét már a pocakjában is. A gyerekszoba is elkészült Zénó érkezésére. Vivi és párja januárban jegyezték el egymást hat hónapnyi ismeretség után, februárban már arról mesélt nekünk, hogy egyelőre elhalasztják az esküvőt, majd pár hónap múlva bejelentette, hogy fogorvos kedvesével első gyermeküket várják.

Néhány napja pedig meg is érkezett szerelmük gyümölcse, akit most egy művészin fotón, Instagram oldalán mutatott meg követőinek. “Azért, mert szerettek, jöttem e világra, s lettem új fény, csillag, szülők boldogsága. Szeressetek mindig igaz szeretettel, a kincsetek vagyok, pici kincs, de Ember! Íme Zénó” – írta a megható sorokat a fotó kísérőjeként a boldog kismama.

Sok boldogságot és jó egészséget kívánunk nekik!

Fotó: Mádai Vivien Instagram oldala
 
 
VV Izának még nem sikerült megszereznie az érettségijét, ezért visszaült az iskolapadba. Hát egyelőre nem sok eredménye van. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top