Sztárok

Nehéz dolga van Tóth Gabinak a fiúkkal

Komoly szakmai kihívás előtt áll Tóth Gabi, egyszerre 13 fiatalt kell támogatnia, miközben a Spoon tagjai már most magabiztosabban viselkednek, mint illene – írja a Bors.

Nehéz helyzetben van idén Tóth Gabi, a legtöbb versenyzővel foglalkozó mentor. Mind szakmailag, mind lelkileg támogatnia kell mentoráltjait, akiket pillanatok alatt elvakíthat a showbiznisszel járó siker és csillogás. “Tapasztalataim szerint ilyenkor azonnal cselekedni kell, és már a csírájában el kell fojtani a konfliktusokat – nyilatkozta az X-Faktor zsűritagja. – Bevallom, nem könnyű 13 srácot kordában tartani, de úgy érzem, már megtaláltuk a közös hangot, és szerencsére kisebb a generációs szakadék, mint tavaly Szikora Robi és a csapatok közt volt.”

Könnyen megtörténhet azonban, hogy ez mégsem lesz olyan egyszerű, hiszen a Spoon tagja máris nagy mellénnyel nyilatkoztak az őket a tavalyi sikercsapat, a ByTheWay munkásságáról kérdező Borsnak: “Fogalmunk sincs róla, kik ők egyáltalán?! – fogalmazott ironikus humorral a csapat énekese. – Furcsa, hogy mindenki a ByTheWay-jel hasonlít össze bennünket, mikor annyi a közös bennünk, hogy jelentkeztünk az X-Faktorba.”

A Tóth Gabiról készült képgalériánkat itt tekintheted meg:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top