Sztárok

Valami alakul Szabó Zsófi és Nagy Ricsi között

Az X-Faktor első élő adása után került ki Szabó Zsófi Instagram-oldalára egy sejtelmes fotó, amelyen az egyik versenyző, Nagy Ricsi bújik sokat sejtetően a műsorvezetőhöz.

Bár a hétvégi X-Faktor után kapott hideget-meleget, Szabó Zsófi láthatóan jól érezte magát műsorvezetői debütálása után. Legalábbis erről árulkodik az a titokzatos fotó, amelyet hajnali háromkor tett közzé Instagram-oldalán. “Mindenkit… egytől egyig” – írta a kép mellé Zsófi egy szívecske társaságában, amelyen, bár elsőre nehezen kivehető, ki az a fiatalember, aki gyengéden bújik és csókolja a dzsungelből nemrégiben visszatérő színésznőt, a jelölésből nem volt nehéz rájönni, hogy Alföldi Róbert mentoráltja, Nagy Ricsi látható a képen, aki nemrégiben szakított barátnőjével. A rajongók persze azonnal lecsaptak, és kérdésekkel kezdték bombázni az RTL-hez igazolt Zsófit, aki egyelőre nem reagált a találgatásokra.

Valami alakul Szabó Zsófi és Nagy Ricsi között

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top