Sztárok

Meztelenül pózol az x-faktoros Gwendolin – fotó

A 2014-es X-Faktor vigaszágasa, Krizsma Gwendolin megszabadult a ruháitól: az énekesnő az említett fotóval fontos üzenetet szeretne közvetíteni az embereknek.

Az ominózus képre (amelyet alább megtekinthetsz) a legnagyobb közösségi oldalon bukkantunk rá – Krizsma Gwendolin testét a fotón mindössze egyetlen nagy sál takarja. “Minden nőnek aki kövérnek tartja magát mert nem 0-ás mérete van üzenem, hogy csodálatosak, és a társadalom torz!” – áll a felirat a fotón. A Szikora Róbert Mentorházába jutott lány elárulta, milyen célja volt a képpel. “Nagyon felbosszantottam magam azon, ahogy sok ember gondolkodik, és meg akartam mutatni, hogy egy kissé molettebb lány/nő is lehet gyönyörű, hogy a szépség nem kilók függvénye. Miután feltöltöttem a képet, rengeteg üzenetet kaptam, csak pozitív visszajelzések érkeztek. Sokan azt írták, örülnek, hogy végre valaki kiáll a ducibb lányokért, és ez engem is boldogsággal töltött el” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak a 13. döntőssel, Benjivel szoros barátságot kötő Gwendolin.

Az énekesnő azt is elárulta, bár nem jutott be az X-Faktor élő show-jába, így is sok felkérést kap. “Nagyon boldog vagyok, mert már érkezett néhány felkérés, épp ma megyek az egyik fővárosi bárba, ahol – ha minden jól alakul – énekelni fogok. Illetve az egyik ismerősömnek köszönhetően felvettünk néhány demót, felénekeltem az eddigi dalaimat. Úgy gondolom, hogy ez a későbbiek folyamán jó referencia lehet” – mondta az énekesnő, hozzátéve: egykori versenytársaival megmaradt a jó viszony, tartják a kapcsolatot, sőt már azzal a gondolattal is eljátszottak, hogy kiadnak egy közös dalt. Gwendolin egyébként a napokban töltötte be a 20. életévét: mi ezúton is boldog születésnapot kívánunk neki!

Meztelenül pózol az x-faktoros Gwendolin - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top