Sztárok

Fordulat Berki Krisztián és Hódi Pamela kapcsolatában

Hódi Pamela úgy véli, exkedvesével, Berki Krisztiánnal még van lehetőségük arra, hogy megmentsék kapcsolatukat.

A követőit kiborító Berki Krisztián elhagyta az országot, Costa Ricára utazott, ugyanis ott forgatja legújabb műsorát, az Éden Hotelt. A herevasalt celeb három hónapot tölt külföldön, ez idő alatt nem lesz lehetősége találkozni egyéves kislányával, Natasa Zselykével, és régi (régi-új?!) kedvesével, Hódi Pamelával. Berki egykori párja csütörtök reggel a FEM3Café című műsorban vendégeskedett, ahol elmondta, reméli, egyszer újra egy család lehetnek.

“Fájdalmas volt a búcsú, láttam rajta, hogy őt is megviseli mindez. Könnyeket nem ejtett, amikor kamerák vannak, nem nyilvánítja ki az érzelmeit, de amikor négyszemközt vagyunk, akkor sokkal érzelmesebb” – vallott gyermeke apjáról Pamela, aki kapcsolatuk jövőjéről is beszélt, mondandójából kiderült, hogy kettejük története még korántsem zárult le. Dráma dráma hátán; egy dolog azonban szerintünk biztos, mégpedig az, hogy a szappanoperába illő love story alakulását – akár akarjuk, akár nem – mindnyájan végigkövetjük majd.

A teljes beszélgetést itt visszanézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top