Sztárok

Viola Davis – Hollywood élharcosa

Különleges ügyosztály, Tara alteregói, A segítség, vagy az AXN-en látható legújabb sorozatőrület, a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? – csak néhány mozi és sorozat, amelyekben Viola Davis szerepel. Ha bekapcsoljuk a tévét, tuti, hogy találkozunk vele valamelyik csatornán, de alig tudunk róla valamit.

A színésznőt októberben kitüntették a Nők ereje (Power of Women) nevű rendezvényen. Davis a szegénységben töltött gyermekkoráról és az éhezés megszüntetéséért folytatott küzdelméről tartott inspiráló beszédet a gálán. Az eseményen rajta kívül díjat kapott Jennifer Lopez, Jane Fonda és Reese Witherspoon is.

Viola Davis  - Hollywood élharcosa

A színésznővel nemrégiben az L. A. Times közölt egy interjút. Viola a fotózás során megvált parókájától, és tetőtől talpig feketébe öltözött. A végeredményt még a szupermodell Tyra Banks is agyondicsérte, és kihangsúlyozta Davis lehengerlő természetes szépségét.

Viola Davis  - Hollywood élharcosa

Viola szerint nem létezik olyan nő, akit ne izgatna, hogyan áll a frizurája. Úgy véli azonban, hogy a nők hajlamosak túl sokat foglalkozni azzal, hogy elérjék a tökéletes külsőt, ami számára teljesen érthetetlen. “Nem szeretném, hogy a kislányomat elérje a külsőségekkel kapcsolatos társadalmi nyomás. Szerintem minden nő fogadja el magát olyannak, amilyen, és fedezze fel önmagában a benne rejlő szépséget” – mondta egy interjúban.

Viola Davis  - Hollywood élharcosa

Rengeteg barátja van, sokan szeretik és tisztelik őt kitartása és pozitív életszemlélete végett. Denzel Washingtonnal jó barátok, a színész a sorozat egyik forgatási szünetében meg is látogatta Violát.

Viola Davis  - Hollywood élharcosa

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top